Manhunt - Jokes, IMG, videos from youtube... Penktadienis, 2024-03-29, 01:07:45
Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menu
Stats

Viso online 1
Svečiai 1
Vartotojai 0


Log in
Main » 2009 » Kovas » 26 » Anekdotai
16:40:49
Anekdotai
Petriukas po atostogų visiškai sugedo: į mokyklą nebevaikšto, dieną naktį kompiuteriu žaidžia. Prisistato prie jo Velnias ir sako:
- Tu man patinki. Aš išpildysiu tris tavo norus, bet po to turėsi keliauti su manim į pragarą.
Petriukas - na gerai...
- Pirmiausiai noriu visų įmanomų ginklų. Antras noras: kad mano gyvybės niekada nesibaigtų...
Velnias nekantrauja:
- Na gerai, du jau turi, sakyk ir trečią norą.
- Kokie dar norai?! Varom greičiau į pragarą!

***

Atvažiuoja Lietuvos prezidentas į Ameriką. Na, jį ten pasitinka daug žmonių, pradžioj konferencijos visokios, oficialioji dalis, na o poto vakare vaišės. Ant stalo galėjai rasti ko tik nori, visokių vaisių, daržovių, karštųjų patiekalų, ledų ir t.t. Ir Lietuvos prezidentas prieina prie Amerikos prazidento ir klausia:
-Na, sakyk. Iš kur tokios vaišės? Jugi krizė, pinigai tikrai nesimėto gatvėj. Iš kur tiek pinigų gavot tokiom puikiom vaišėm?
Amerikos prezidentas atsako:
-Na, žiūrėk, matai ta tilta?
-Nu.
-Tai mum davė 20milijonų jam pastatyt. Pastatėm už 18milijonų ir 2milijonai liko vaišėms.
Na, po metų, Amerikos prezidentas atvažiuja į Lietuvą. Irgi, pradžioj oficialioji dalis, o vakare vaišės. Vaišės, tai puikios, nieko neblogesnės už Amerikiečių, visko yra ko tik nori. Na, ir Amerikos prezintas klausia Lietuvos prezidento:
-Na, sakyk. Iš kur tokios vaišės? Suprantu, mes turtinga šalis, o jūs - mažytė šalis. Iš kur tiek pinigų vaišėms?
-Žiūrėk, matai tiltą ten?
-Ne.
-Tai va.

***

Nusprendė mokslininkai nuvykti į miestelį garsėjantį savo ilgaamžiškumu. Nuvykę ten priėjo prie pirmo senuko:
- Kiek jums metų?
-112.
- Kaip jums pavyko taip ilgai išgyventi?
- Aš niekada negėriau, nerūkiau, nevartojau narkotikų ir mylėjausi tik su viena moterimi - savo žmona.
Tuomet mokslininkai nuėjo prie kito senuko:
-Kaip jums pavyko taip ilgai išgyventii?
- Aš kiek vieną dieną gėriau, rūkiau, vartojau narkotikus, mylėjausi su visomis iš eilės.
Mokslininkai visai sumišę, paklausė:
-Tai kiek jums metų?
- 24...

***

Gyveno klebonijoje gaspadinė. Solidaus jau amžiaus, bet vis dar mergaitė ir tuo didžiavosi. Ir, jausdama paskutinę kelionę artinantis, jinai paprašė parapijos advokato, kad ant antkapio užrašytų: "Gimė mergaitė, gyveno mergaitė, ir mirė mergaitė" Ir netrukus tykiai ramiai pasimirė. Advokatas prisiminė jos paskutinį prašymą, susakė akmentašiui ir davė jam bakšišą. Tas viską teisingai suprato, bet pirma realizavo bapkes, tik po to ėmėsi kalti granitą. Kadangi motyvacija triūsui buvo nusilpusi, akmentašys greit išmąstė, kad toks šikarnas užrašas yra švaistūniškas ir iškalė brief description " Grąžiname nevartotą".

***

- Girdėjau vedei?
- Taip.
- Na ir?
- Gerti ir rūkyti negalima.
- Gailiesi?
- Ne. Gailėtis irgi negalima.

***

Per egzaminą studentas ima vieną bilietą - nežino. Ima kitą - irgi. Trečią - taip pat… ketvirtą, penktą… Galų gale profesorius pasirašo - patenkinamai. Kiti studentai piktinasi:
- Už ką?!
- Kaip už ką, - sako profesorius, - jei ieško, vadinasi, kažką žino!

***

Naktis... 5 val. ryto... Telefono skambutis! Kaip garsiai skamba! Nervina!
Vyras pasikelia iš lovos, pakelia ragelį:
- Ar čia numeris 22 - 92 - 69?
- Ka jūs?!! Aš išvis neturiu telefono!

***

Kalėdų Senis nusprendė, kad atėjo laikas jam paatostogauti, ir jis nutarė nuvažiuoti į Teksasą, nes, buvo girdėjęs, kad ten šilta, o žmonės draugiški. Tik jam atvykus į miestą, žmonės pradėjo stoviniuoti gatvėse, rodyti jį vienas kitam ir šnabždėtis:
- Žiūrėkit, juk čia tas žinomas veikėjas!
Senis pagalvojo: "Na, nieko sau, jie tuoj pradės sėstis man ant kelių ir prašyti dovanų. Reikia pakeisti išvaizdą". Taigi jis nusipirko kaubojiškus rūbus bei skrybėlę, persirengė ir vėl išėjo į miestą, galvodamas, kad dabar jo jau tikrai niekas nepažins. Tačiau jis klydo - vos jam išėjus į gatvę, žmonės vėl pradėjo badyti jį pirštais:
- Žiūrėkite, tai tas žinomas Kalėdų asmuo.
Senis pasislėpė pirmame skersgatvyje ir nusiminęs pradėjo galvoti: "Matyt, jie mane pažįsta dėl ilgos baltos barzdos". Taigi jis nuėjo į kirpyklą ir nusiskuto barzdą. Jis išėjo į gatvę ramus ir plačiai šypsodamasis. Pro šalį ėjęs vyriškis sustojo ir šūktelėjo:
- Žiūrėkite, tai jis!
Senis neiškentęs paklausė:
- Klausyk, kaip tu mane pažinai?
Vyrukas pažvelgė į Senį ir atsakė:
- Tave? Tavęs aš nepažįstu - tačiau ar tas už tavo nugaros stovintis keturkojis didele raudona nosimi nėra Kalėdų Senio elnias?

***

Vovočka klausia gydytojo:
- Ar 7-metė mergaite gali būti nėščia?
- Ne, - atsako gydytojas.
Vovočka:
- Šantažistė!

***

Mirė gruzinui žmona. Tas sėdi liūdnas, prieina kitas:
- Kas yra?
- Ar tu žinai, kaip sunku prarasti žmoną...
- Žinau. praktiškai neįmanoma.
Category: Jokes | Views: 1304 | Added by: Manhunt | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
2012-03-27
1.
Review by Gene Wohlsdorf for Rating: My bottom earckbt was wearing out fast. There was lots of play in the crank, and when I pedaled hard, it felt sloppy and made a clunky noise. I took my bike to a shop to have the bottom earckbt repaired. They must have taken it out and worked on it, but I suspect the original was not a sealed earckbt. They did a nice tune up of everything else, but only tightened the bottom earckbt instead of replacing it. I didn't realize this until I got home and rode it. It was not good enough.So I decided to do it right. You need an extractor to remove the pedal arms. (It's a kind of gear-puller.) You also need a special socket to loosen up the old earckbt, and maybe a good pair of channel locks or vice grips, depending on what's holding it all together. On my bike, I had to turn BOTH SIDES FORWARD to loosen the earckbt. (I learned this the hard way.) It rides like new now. I even replaced the bottom earckbt on my step-daughter's bike. Remember to tie the bike off the ground, right side up (to some garage rafters, maybe) in order to make it easy to work on. You'll need to measure the overall length of the earckbt, to the outer edges of the square ends of the shaft, and the inner length of the cylinder, to get the right part. Make sure you get the right one. Ask a bike expert if you need some help. I did!As an Amazon affiliate myself ([...]; My AMAZON Site, My STORES) I'd recommend this product.

Name *:
Email *:
Code *:
SEARCH
CALENDAR
«  Kovas 2009  »
SPrAnTrKPŠ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ADS

Copyright MyCorp and Manhunt © 2024